Modern

Wanneer en voor wie?

Donderdag 17.00 – 18.00 uur (8 – 11 jaar)

Donderdag 18.00 – 19.00 uur (12 – 14 jaar) 

Donderdag 19.00 – 20.00 uur (15 – 18 jaar)

Donderdag 20.00 – 21.00 uur (vanaf 18 jaar)

Wat houdt de les in?

Bij moderne dans draait het voornamelijk om expressie, dynamiek en grote bewegingen. Er wordt veel gebruik gemaakt van de vloer en er zijn veel oefeningen die je spieren soepeler maken. Het is een stijl waarin je je eigen gevoel kwijt kunt. Er wordt in deze les gewerkt aan muzikaliteit, coördinatie, beweeglijkheid van het lichaam en natuurlijk dansplezier! Kortom een leuke les voor degene die houdt van een uitdagende dansstijl.

Wat mag ik aan/meenemen?

Een aansluitend t-shirt of een strakke top met een jazzpants of sportlegging. Je hebt voor deze lessen modern-voetjes nodig, deze zijn te koop bij “Het Podium”. Ook neem je elke les sokken mee die qua hoogte in ieder geval je enkels bedekken en kniebeschermers (ook te koop bij “Het podium”).

TIP!

Ben jij opzoek naar de officiële Streetdance/HipHop- Modern schoenen en/of de juiste danskleding? Deze kun je vinden bij ”Het Podium” in Nijmegen. Zij kunnen je helpen met professioneel advies. Bij ”Het Podium” krijgen ook alle leden van Dance Centre E-linepro 10% korting (geef bij het afrekenen aan dat je bij ons danst).

www.podium-nijmegen.nl

Van Welderenstraat 107 Nijmegen