Kinderfeestjes

Vier nu je kinderfeestje bij Dance Centre E-linepro! Ben jij binnenkort jarig en wil je een te gek dansfeestje houden? Dat kan! Bij Dance-Centre E-linepro!

Voor alle opties geldt:

* Bij het kinderfeestje mag de jarige zelf uitzoeken welke dansstijl en welk liedje er gebruikt gaat worden (dit moet van tevoren aangegeven worden). Er kan onder andere gekozen worden uit streetdance, zumba, jazz, ballet of hiphop.

* Voor de prijs is het aantal kids niet van belang, er geldt wel een maximum van twintig kinderen.

* Kinderfeesten zijn te houden in de weekenden of vakanties.

Dansworkshop 90 min

Een dansworkshop van 90 minuten met een dansstijl naar keuze. inclusief spelletjes. Voor iedereen een flesje water en wat lekkers. En er wordt natuurlijk gezongen voor de jarige ;). Kosten: €95 excl. btw (10% korting voor leden van DCE)

Intro + dansworkshop 90 min

Bij binnenkomst een cupcake en wat drinken. Daarna een dans-/cadeauspel, waarbij de jarige een voor een de cadeautjes uitpakt. Daarna een dansworkshop van 90 minuten met een dansstijl naar keuze en voor iedereen een flesje water. Om het af te maken volgen nog wat leuke spelletjes, en we sluiten af met een lekkere snack. De totale duur van dit pakket is ongeveer 3 uur. Kosten: €145 excl. btw (10% korting voor leden van DCE)

Intro + dansworkshop 90 min + frietjes

Bij binnenkomst een cupcake en wat drinken. Daarna een dans-/cadeauspel, waarbij de jarige een voor een de cadeautjes uitpakt. Daarna een dansworkshop van 90 minuten met een dansstijl naar keuze en voor iedereen een flesje water. Om het af te maken volgen nog wat leuke spelletjes, en we sluiten af met een lekkere snack. Deze optie is met een uitbreiding van frietjes eten als afsluiting. De totale duur van dit pakket is ongeveer 4,5 uur. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van het aantal kids.

Voor meer informatie neem contact op.