Docenten

Eigenares van Dance Centre E-linepro

Eline Zwitserloot

Hee daar! Ik ben Eline, geboren op 6 mei 1987 en ben nu al sinds 2013 de eigenares van Dance Centre E-linepro, toen ik de kans kreeg om het stokje van Petra Rutten over te nemen. Sindsdien probeer ik zo veel mogelijk mensen uit Groesbeek en omgeving warm te maken voor de danssport in al zijn facetten: van streetdance tot modern en van hiphop voor jongens tot danswork-outs voor vrouwen van middelbare leeftijd: het is mijn doelstelling om met deze dansschool iedereen plezier te laten maken op muziek!

Als er iets is wat de danswereld mij geleerd heeft, is het dat enthousiasme aanstekelijk is; hoe meer energie je er zelf in stopt, hoe meer je er ook weer uithaalt. Daarom spoor ik iedereen aan om iedere les het maximale uit zichzelf te halen; laat je niet tegenhouden door de dingen die je niet kunt, maar laat je inspireren door de dingen die je leert en door de doelen die je wil bereiken. The sky is the limit!

Als dansdocente vind ik respect erg belangrijk, voor elkaar maar ook voor de ruimte. Ik ben erg trots op deze dansschool en ben er tot het gekke toe mee bezig. Ik doe vrijwel alles zelf, van het vegen tot de PR tot het bijhouden van de ledenbestanden en de administratie. Een hele klus, maar wel een die me enorm veel energie geeft en die ik absoluut niet meer zou willen omruilen voor een kantoorbaan. Dansen is een belangrijk deel van mijn leven, en ik hoop binnenkort ook van het jouwe.

Dansdocente bij Dance Centre E-linepro

Femke van de Ven

Hey! Ik ben Femke. Ik ben geboren in 2001 en zes jaar later stond ik al te springen in de dansschool. Ik wist meteen dat dansen iets voor mij was, en ik ben er dan ook nooit meer mee gestopt. Het is echt een passie! Ik begon met jazzballet, maar doe nu ook streetdance/hiphop en modern.

Naast dat ik zelf veel dans geef ik nu ook les. Dit doe ik met veel plezier! Het leuke aan lesgeven vind ik het zien van de vrolijke en leergierige gezichtjes van de danseressen. Zo kan ik mijn enthousiasme voor dans niet alleen delen met anderen maar ook doorgeven!