Docenten

Eigenares van Dance Centre E-linepro

Eline Zwitserloot

Hee daar! Ik ben Eline, geboren op 6 mei 1987 en ben nu al sinds 2013 de eigenares van Dance Centre E-linepro, toen ik de kans kreeg om het stokje van Petra Rutten over te nemen. Sindsdien probeer ik zo veel mogelijk mensen uit Groesbeek en omgeving warm te maken voor de danssport in al zijn facetten: van streetdance tot modern en van hiphop voor jongens tot danswork-outs voor vrouwen van middelbare leeftijd: het is mijn doelstelling om met deze dansschool iedereen plezier te laten maken op muziek!

Als er iets is wat de danswereld mij geleerd heeft, is het dat enthousiasme aanstekelijk is; hoe meer energie je er zelf in stopt, hoe meer je er ook weer uithaalt. Daarom spoor ik iedereen aan om iedere les het maximale uit zichzelf te halen; laat je niet tegenhouden door de dingen die je niet kunt, maar laat je inspireren door de dingen die je leert en door de doelen die je wil bereiken. The sky is the limit!

Als dansdocente vind ik respect erg belangrijk, voor elkaar maar ook voor de ruimte. Ik ben erg trots op deze dansschool en ben er tot het gekke toe mee bezig. Ik doe vrijwel alles zelf, van het vegen tot de PR tot het bijhouden van de ledenbestanden en de administratie. Een hele klus, maar wel een die me enorm veel energie geeft en die ik absoluut niet meer zou willen omruilen voor een kantoorbaan. Dansen is een belangrijk deel van mijn leven, en ik hoop binnenkort ook van het jouwe.

Dansdocente bij Dance Centre E-linepro

Nika Willems

Hee daar!

Mijn naam is Nika, 21 jaar en ik ben sinds 2018 officieel dansdocente bij Dance Centre E-linepro. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistent niveau 4 en als Dance Instructor aan het AALO. Doordeweeks ben ik zowel werkzaam bij DCE (invaller) als bij een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. De afwisseling hierin vind ik erg leuk, maar zoals je al wel kan concluderen is werken met kinderen mijn passie.

Sinds mijn vierde dans ik al met veel plezier bij Dance Centre E-linepro en ik richt me vooral op streetdance en modern/jazz. 
Van enthousiastme gezichten word ik zelf enthousiast. Ik krijg er een kick van als ik mensen na een uur met een tevreden gezicht naar buiten zie lopen, trots op wat ze deze les geleerd hebben.

Liefs Nika

Dansdocente bij Dance Centre E-linepro

Eline Boerboom

Hi! Ik ben Eline (1991). Toen ik als tiener op de plaatselijke dansschool mijn eerste danspasjes zette, wist ik het meteen! Ik wilde élke dag met dans bezig zijn! Ik begon aan een dansopleiding, volgde veel workshops en kreeg de kans om op te treden tijdens de openingsact van het WK streetdance. Ook heb ik opgetreden in Londen.

In 2010 ben ik gestart met lesgeven. Het is geweldig mijn enthousiasme voor dans te kunnen delen met kinderen, jongeren en volwassenen. Zij maken mijn werk extra afwisselend, uitdagend en vooral erg leuk! Ik heb gejureerd op het Holland Streetdance Spektakel en zet mij in voor de organisatie van dansprojecten.

Elke dag met dans bezig zijn is dan ook zeker gelukt! Op dit moment geef ik dagelijks Hip Hop/streetdance lessen bij verschillende dansscholen in Gelderland. Verder ben ik veel te vinden op scholen voor basis en voortgezet onderwijs voor het geven van workshops. In al mijn lessen, workshops en projecten staan plezier én iets nieuws leren centraal!

Eline Boerboom geeft op dinsdag KidsStreetdance en Girly Street.