DCE-Kids

Wanneer en voor wie?

Zaterdag 09.45 – 10.30 (3,5 – 5,5 jaar)

Woensdag 15.00 – 16.00 uur (6 – 7,5 jaar)

Wat houdt de les in?

Rennen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Een kind ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. In deze lessen worden de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Deze uren vormen een perfecte opmaat voor de latere stap naar Modern of Streetdance/Hiphop. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. Het is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn taal, muzikaliteit en coördinatie. Samen met kleine spelletjes en dansjes is dit een les vol plezier om de danswereld te ontdekken!

En de ouders? Die kunnen vanaf de kantine in de gaten houden hoe hun kids met al hun energie over de dansvloer vliegen.

Wat mag ik aan/meenemen?

Gemakkelijk zittende kleding of sportkleertjes. Deze les kan op sokken, met balletschoentjes of gymschoentjes (niet buiten gedragen!). Neem ook een bidon of flesje water mee voor in de pauze.

Tip!

Ben jij opzoek naar de officiële Streetdance/HipHop- Modern schoenen en/of de juiste danskleding? Deze kun je vinden bij ”Het Podium” in Nijmegen. Zij kunnen je helpen met professioneel advies. Bij ”Het Podium” krijgen ook alle leden van Dance Centre E-linepro 10% korting (geef bij het afrekenen aan dat je bij ons danst).

www.podium-nijmegen.nl

Van Welderenstraat 107 Nijmegen