DCE-Dance @DCE

So You Think You Can Dance

Wanneer en voor wie?

Vrijdag 17.00 – 18.00 uur (vanaf 12 jaar)

Wat houdt de les in?

Een perfect concept voor iedereen die zijn algemene dansskills wil verbreden! RTL5’s So You Think You Can Dance heeft dans in Nederland weer op de kaart gezet, met name door de verrassing die de deelnemers in iedere aflevering te wachten stond; voor het programma begon, hadden ze soms geen flauw idee welke dans ze nu weer moesten doen.

Tijdens dit uur volgen we hetzelfde stramien als het tv-programma; in de kleedkamer hoor je welke schoenen je nodig hebt en wie je docent van die dag wordt, en pas in de danszaal zelf hoor je welke dans er die dag op het programma staat. Uiteraard houden we wel rekening met de wensen van de groep, maar we proberen iedereen wel uit te dagen om zo veel mogelijk uit te proberen. Je moet iedere week eigenlijk zien als een nieuwe workshop, die speciaal voor de groep is samengesteld en waarin je kennismaakt met dansen die je anders links zou laten liggen.

Uiteraard blijft het niet bij die ene week. Op het einde van de les herhalen we altijd nog een dans die we al gedaan hebben – soms een van vorige week, maar het kan er ook juist een zijn van vorige maand – zodat je ervan uit kunt gaan dat alles wat je hier leert nogmaals de revue zal passeren.

Wat moet ik aan/meenemen?

Lekker zittende top of T-shirt, een dans- of joggingbroek. Schoeisel varieert per les; dit wordt altijd van tevoren aangegeven. Neem in ieder geval altijd zwarte dancesneakers of gymschoenen mee (niet buiten gedragen!).

Kleding/schoenen tip!

Ben jij opzoek naar de officiële jazz- streetdance schoenen en de juiste danskleding? Bij ”Het Podium” krijgen alle leerlingen van Dance Centre E-linepro 10% korting op danskleren en dansschoenen.

www.podium-nijmegen.nl
Van Welderenstraat 107 Nijmegen