DCE-Dance

Wanneer en voor wie?

Zaterdag ochtend (vanaf 7 jaar)

Wat houdt de les in?

Deze les is iedere week anders! Elke week wordt er speciaal voor jouw groep een workshop gemaakt. Vind jij het leuk om verschillende stijlen te proberen en lekker in het weekend de dansen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Als warming-up maken wij gebruik van de zogenaamde Dance Fitness dansjes; 20 min flink aan de slag met je conditie en danspasjes. Daarna begin je aan een workshop die elke week anders is. Verschillende dansstijlen komen hier aan bod, van streetdance tot modern en van Salsa tot Dance Fitness. Ook worden muziek en dans in dit uur gecombineerd met verschillende oefeningen om zo te werken aan je conditie en je kracht. Het is dus een erg afwisselende les!

Aangezien je elke week een andere dans aangeleerd krijgt, zullen eerder geleerde dansen aan het eind van de les herhaald worden, zo bouw je al snel een hele reeks op van dansen. Kortom, een ontzettende gave weekend les die je moet proberen!

Wat moet ik aan/meenemen?

Lekker zittende top of T-shirt, een dans- of joggingbroek. Schoeisel varieert per les; dit wordt altijd van tevoren aangegeven. Neem in ieder geval altijd zwarte dancesneakers of gymschoenen mee (niet buiten gedragen!).

Kleding/schoenen tip!

Ben jij opzoek naar de officiële jazz- streetdance schoenen en de juiste danskleding? Bij ”Het Podium” krijgen alle leerlingen van Dance Centre E-linepro 10% korting op danskleren en dansschoenen.

www.podium-nijmegen.nl
Van Welderenstraat 107 Nijmegen