Bodyshape

Wanneer en voor wie?

Dinsdag 19.15 tot 20.15 uur (vanaf 16 jaar)

Wat houdt de les in?

Een perfecte mix van fysieke training en innerlijke rust. Deze les wordt al meer dan twintig jaar gegeven, en heeft inmiddels een vast aantal sporters weten te verzamelen die zich iedere week in een groep van ongeveer twintig sporters op muziek in het zweet werkt. Er wordt veel aan kracht gewerkt, maar alles is op muziek en alles gaat op tempo, zodat je een houvast hebt aan een prettig in elkaar gezette les.

In blokken van zes weken word je begeleid in een workshop waarin je vooral heerlijk aan jezelf kunt werken. Na een korte warming-up volgt een blok van oefeningen, geschikt voor jong en oud (en ervaren en onervaren), waarin Eline je laat zien hoe je heerlijk kunt trainen op muziek. De les wordt altijd afgesloten met een relaxmoment. Op een ontspannen muziekje kun je lekker uitrekken en in de laatste minuten doen we alle lichten uit en doen we wat ontspanningsoefeningen.

Heerlijk om je dag mee af te sluiten!

Wat mag ik aan/meenemen?

Gemakkelijk zittende sportkleding en schone sportschoenen (niet buiten gedragen). Neem ook een handdoek en een flesje water mee.